ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.... Αρχική Σελίδα Εκτυπώστε την σελίδα Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  
  ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ....
  ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ....
  
 
Είσοδος Μελών Σ.Ε.Ε.Η.Π
   Είμαι Mέλος
   Εγγραφή νέου μέλους

Εφαρμόζοντας τις συμβουλές και τις οδηγίες μας, θα αποφύγετε δυσάρεστες
συνέπειες και θα χαίρεστε τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρικού
ρεύματος

Μη διστάσετε
Για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία να ζητάτε υπεύθυνο αδειούχο ηλεκτρολόγο


Σ.Ε.Ε.Η.Π.
Σαχτούρη 12
18537 Πειραιάς
Τηλ.: 210.45.20.080
  210.45.32.610
Fax: 210.45.22.890

 
Χαιρετισμός Προέδρου

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιά ( Σ.Ε.Ε.Η.Π ), του πρωτοβάθμιου σωματείου των Ηλεκτρολόγων της ευρύτερης περιοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πειραιά και των νησιών του Αργοσαρωνικού. Φυσικά υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη από όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής και όχι μόνο. Η δύναμή του σήμερα ανέρχεται στα 500 μέλη.
Ανέλαβα πρόσφατα την θέση του προέδρου και θα κάνω ότι είναι δυνατό να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των μελών του Συνδέσμου και της ιστορίας του.

Ο Σύνδεσμός μας ιδρύθηκε το 1925 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί ενεργά στην ανάδειξη των προβλημάτων των μελών μας και εν γένει του κλάδου, προωθώντας τα προς επίλυση στο δευτεροβάθμιο όργανό μας, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) και στους άλλους οργανισμούς (Ο.Β.Σ.Π., Β.Ε.Π., Γ.Σ.E.Β.Ε.E.)

Οι εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σκληρά σχεδόν από τις αρχές του αιώνα που ξεκίνησε η ηλεκτροδότηση στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και σταδιακά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Από τότε μέχρι και σήμερα, είμαστε στην υπηρεσία του έλληνα πολίτη απανταχού, προσφέροντας τις τεχνικές μας γνώσεις, για την αξιοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, συμβάλλοντας έτσι στον εκσυγχρονισμό της Εθνικής Οικονομίας της χώρας μας, διότι πρόκειται πάντα για αυτόνομες υγιείς επιχειρήσεις.

Οι εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι του Πειραιά πρωτοστάτησαν σε αγώνες του κλάδου για τη διεκδίκηση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους και αποτελούν σήμερα έναν από τους πλέον υπεύθυνους επαγγελματικούς κλάδους στην κατασκευαστική βιομηχανία.

Δημιουργήσαμε τον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο για να διευκολύνουμε τα μέλη μας, προσφέροντάς μέσα απ' αυτόν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και βοηθώντας τους να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο που τόσο τον έχουμε ανάγκη.

Ο Σύνδεσμος μας θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώνει και τον καταναλωτή της ηλεκτρικής ενέργειας ότι πρέπει να χρησιμοποιεί αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη, τόσο για την κατασκευή μιας νέας εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης, όσο και για τη συντήρηση ή επισκευή της παλαιάς εγκατάστασης καθώς και για την επισκευή και σύνδεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου μας συνεργάζεται πάντα με την εκάστοτε Διοίκηση του Σ.Ε.ΗΛ.Ε. (Συνεταιρισμός Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ελλάδος) απ' όπου ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί εγκεκριμένα ηλεκτρολογικά υλικά αρίστης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο κλάδος μας σήμερα διανύει πολλές δύσκολες ώρες. Χρειάζεται συσπείρωση και αγώνας από όλους μας και πιστεύουμε ότι τα δύσκολα θα περάσουν και ένα καλύτερο αύριο περιμένει εμάς και τους νέους συναδέλφους που θα συνεχίσουν το επάγγελμά μας

Δημήτριος Μουστάκας

 Εορτολόγιο
 
eortologio.gr 

 
  Σ.Ε.Ε.Η.Π. | Μέλη του Σ.Ε.Ε.Η.Π. | Ενημέρωση Μελών | Εκδηλώσεις | Διαφημιστικά Εντυπα | Χρήσιμα Links |
Επικοινωνία | Θέσεις Εργασίας
 
created by WebLines 2007